Stoffen kronen ♥ Pareltjes van de webshop

Ooit is het hiermee begonnen, een stoffen kroontje, bedacht voor de verjaardag van dochterlief. Onmiddellijk kwamen daar veel reacties op via Facebook, dus ook de vraag of ik dat voor anderen ook niet eens kon maken.

Het productieproces begon…. eerst met andere oplossingen, vooral voor het verstelbare gedeelte van de kroon. Uiteindelijk bleek velcro de beste oplossing te zijn. Waar ook zeker over nagedacht is, is dat de harde kant van de velcro aan de buitenkant zit, dus de haartjes van de jarige komen er niet in vast te zitten 😉 De binnenkant van de kroon is van zacht vilt, lekker comfortabel voor de jarige job of jet!

Nu een paar jaar en honderden kronen verder blijken deze verjaardagskronen het best verkochte product van de webshop te zijn. Ze zijn dan ook in heel veel verschillende printjes en afwerkingen verkrijgbaar. De kroon van stof kan vanaf 1 jaar tot………. ( laatst getest, we kunnen ‘m zelf ook nog op!)

Ook is het mogelijk om er cijfers bij te krijgen, in de stijl van het stofje van de kroon die je kiest natuurlijk.

Je vindt al onze kronen in de webshop, de cijfers kun je dus apart bijbestellen, na je order krijg je daarover een mail van ons.

We werken in de webshop veel met feestthema’s, bij de meeste thema’s hebben we een kroontje in die stijl bedacht, bijvoorbeeld in het pink & gold thema:

DSC00707

 

Dus we kunnen wel zeggen; het stoffen kroontje is het pareltje van onze webshop!

Leuk detail, de kroontje worden altijd feestelijk verpakt wanneer we ze opsturen ♥

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s